Epicway AB är ett frisörlojalt företag med fokus på professionell hållbar hårvård.

Vi är ett frisörlojalt företag och är leverantör av hållbara varumärken till frisörbranschen. Frisörlojaliteten är grundläggande för oss. Vi säljer hårvårdsprodukter genom frisörer. En frisör eller en frisörsalong bedriver sin huvudsakliga verksamhet genom behandlingar i salong såsom exempelvis klippningar och färgningar. Givetvis kan behandlingsdelen kompletteras med en shop med professionella produkter för att ge salongens kunder bästa resultat över tiden.

En del av vår frisörlojalitet tar sig också uttryck i att vi vill att våra kunder skall vara så lönsamma som möjligt. Med våra varumärken, koncept och kompetens är vi övertygade om att med oss som leverantör hjälper vi frisörerna till ökad lönsamhet.

VI HAR ETT STORT ANSVAR ATT EFTERLÄMNA EN FRISK PLANET TILL VÅRA BARN OCH BARNBARN

Sist men absolut inte minst värnar vi om miljön och vår planet där vi alla har ett stort ansvar att efterlämna en sund och frisk planet till våra barn och barnbarn. Vi arbetar därför aktivt inom flera områden för att bidra till detta viktiga arbete och för oss är det en självklarhet att vara miljömedveten utan att göra avkall på det vi alla gillar; hår, färg, form och fashion.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå