Natura Siberica Om märket

Söker du ekologiskt certifierade naturliga hud- och hårvårdsprodukter som håller högsta kvalité…DÅ är Natura Siberica något för dig!

– Natura Siberica är ett innovativt kosmetikaföretag som grundades 2007 i Ryssland av Andrey Trubnikov.
– Natura Siberica var det första företaget att utveckla ekologiska hår-och hudvårdsprodukter från vilt skördade växter och örter från Sibirien.
– Våra produkter har fått en rad erkännande och finns idag i stora delar av världen såsom bl a USA, Japan, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och England.
– Alla produkter har sin grund i vilt skördade, ekologiska och särskilt utvalda växter och örter från Sibirien, därav namnet Natura Siberica.
– Natura Siberica erbjuder ett brett sortiment av certifierade ekologiska hud-och hårvårdsprodukter.
Alla våra produkter är naturliga.

Vi på Natura Siberica Sweden, är stolta över vårt varumärke!

Alla våra produkter håller högsta kvalité och har fått ta emot en rad utmärkelser de senaste åren för bland annat bästa skönhetsprodukt.

– Natura Siberica är certifierat av en rad olika organisationer världen över. Samtliga har mycket höga krav på bland annat råvarornas ursprung, naturligt innehåll samt framställningen av den färdiga produkten.
– Natura Sibericas produkter är inte djurtestade, innehåller inga parabener eller andra syntetiska färgämnen eller tillsatser.
– Produkterna är dermatologiskt testade.

Vad gör då Natura Siberica så speciellt?

– Alla våra produkter är ekologiska och innehåller väl utvalda växter och örter från Sibirien.
– Sibirien har en av världens tuffaste klimat, och växterna som finns här har under en mycket lång tid utvecklat en rad specifika egenskaper för att kunna överleva under dessa extrema klimatförhållanden. Dessa specifika egenskaper har Natura Siberica tagit tillvara på och resultatet är en hud-och hårvårdsserie av högsta kvalité. Styrkan ligger i att växterna skördas förhand, under speciella tidpunkter på året då de innehåller som mest aktiva ämnen. Skörden tas sedan tillvara på ett sätt som gör att växterna vid framställningen av vår kosmetika innehåller högsta möjliga mängd av aktiva skönhetsstimulerande och åldersförebyggande ämnen.

Den naturliga basen är styrkan i Natura Sibericas produkter!

– Sibiriskt tallolja: Innehåller höga mängder av omättade fettsyror, essentiella aminosyror samt mycket höga halter av E-vitamin. Tallolja innehåller mer E-vitamin än både kokosolja och olivolja.
Omättade fettsyror fungerar som byggmaterial för huden celler. Utan dessa fettsyror bromsas hudens förnyelseprocess och huden blir tunnare, mindre elastiskt och mindre smidig, vilket i sin tur leder till rynkor och en sämre motståndskraft mot både inre-och yttre påfrestningar såsom fria radikaler eller luftföroreningar.
Sammansättningen av fettsyror, aminosyror och vitaminer i den sibiriska talloljan är helt unik och hittas inte i någon annan växt på jorden.

– Barr- och tallharts: Barren innehåller höga mängder av askorbinsyra (C-vitamin) och karoten. Barren har även visats sig ha läkande egenskaper. Harts ifrån den sibiriska tallen har bakteriedödande, läkande och lugnande egenskaper.

– Pinjenötsolja: Innehåller stora mängder av vitaminer och antioxidanter, vilka på ett effektivt sätt bidrar till att skydda huden och bromsa åldrandeprocessen i hudens celler. Oljan tar bort orenheter och ger huden en härlig spänst. De naturliga fetterna i pinjenötsoljan lägger sig som ett tunt filter över hudens celler och återfuktar huden samtidigt som den tillåter huden att ”andas”. Resultatet blir renare, mjukare och bättre återfuktad hud, som ser både yngre och fräschare ut.

-Havtorn: Har höga mängder av E-vitamin, K-vitamin och antioxidanter samt de nyttiga omättade fetterna omega 3 och omega 6.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå